1. Acasa
  2. Uleiuri
  3. Uleiuri vegetale
  4. Cosmetice
  5. Ulei de cocos fractionat 100ml
Cosmetice

Ulei de cocos fractionat 100ml

25.00 lei 20.00 lei

Ulei de Cocos Fractionat 

Denumire (INCI):Caprylic / capric triglycerides

Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate. Acest ulei este tipul de ulei de nucă de cocos preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă și are o textură mai ușoară și o durată de valabilitate mai lungă decât uleiul standard. Uleiul de nucă de cocos fracționat este folosit si  ca ingredient al produselor de ingrijire a pielii si parului , hrănește și catifelează. Se folosește pentru corp in compoziția produselor de masaj, dar este de obicei amestecat cu alte uleiuri. Acest ulei nu trebuie utilizat pe pielea grasă, predispusă la pori dilatați, deoarece poate înfundă porii.

Acest ulei inodor este  purtător pentru uleiuri esentiale, ușor de absorbit, ideal pentru aplicații precum masaj și parfumuri pe bază de ulei, datorită senzației sale non-grase și a pătrunderii rapide în piele.

Utilizări obișnuite: nuca de cocos fracționată este utilizată într-o varietate de produse precum balsamuri de păr, măști de păr, produse pentru creșterea creșterii părului, creme și loțiuni de masaj, soluri de baie, parfumuri pe bază de ulei, creme și loțiuni de protecție pentru mâini și picioare.

Consistență: lichid gras

Absorbție: absorbită lent în piele. Produce o barieră pe piele, dar nu va înfunda porii.

Perioada de valabilitate: utilizatorii se pot aștepta la o perioadă de valabilitate de 24-48 de luni cu condiții de depozitare adecvate (răcoros, în afara razelor solare directe). Se recomandă refrigerarea după deschidere.

Produse Similare

Meniu