Termeni si conditii

  1. Acasa
  2. /
  3. Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea,respectiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.crisnatur.ro, implică acceptarea termenilor si conțiilor in paragrafele urmatoare.

Acest site este întreținut si administat de :

Nerola Natoil SRL

J32/1814/2019

C.U.I.: RO41729806

Termenii si condițiile acestor servicii se pot schimba in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorilor, aceștia având acces permanent  pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

crisnatur.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.crisnatur.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Utilizarea acestui website presupune faptul ca sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.

Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult. crisnatut.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMAȚII

Vizitatorii site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot trimite e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

crisnatur.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Administratorul site-ului nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. crisnatur.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor afisate de un utilizator prin intermediul site-ului www.crisnatur.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

crisnatur.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.crisnatur.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Produsele care sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita direct producatorului sau reprezentantilor legali specializati ai acestuia pe baza facturii de achizitie.

Toate produsele au obligatoriu stantat termenul de valabilitate.

crisnatur.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. crisnatur.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. crisnatur.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care crisnatur.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita (Garantia produselor revine producatorului sau importatorului). crisnatur.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta crisnatur.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. (vezi TERMENI SI CONDITII VANZARII DE PRODUSE ON-LINE)

crisnatur.ro garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. In cazul in care nu exista cantitatea solicitata va fi contactat utilizatorul pentru a stabilii detaliile comenzii.

ATENTIE!

Informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Cititi cu atentie tot prospectul.

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la crisnatur.ro. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. Nerola Natoil isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur – retur.

DAUNE DE TRANSPORT

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune nerola.oil@gmail.com. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie daca este cazul. Crisnatur.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Comenzile care vin din localitati sau sate unde curierul cu care lucram percepe taxa suplimentara pentru livrarea coletelor, aceasta taxa va fi anuntata clientului si va fi suportata de catre acesta.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

TEL INFO – CONSUMATOR: 0800-080999 – linie gratuita

e-mail: reclamatii.timisoara@opc.ro

COPYRIGHT

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea crisnatur.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text.

Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului crisnatur.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul crisnatur.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor crisnatur.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@crisnatur.ro

Meniu