1. Acasa
  2. Pachete
  3. Pachet – Patreaza tineretea si starea de bine!
Pachete

Pachet – Patreaza tineretea si starea de bine!

120.00 lei 100.00 lei

Apa de Neroli 100% naturala 50ml

Apa de Neroli pentru ten este recomandată pentru toate tipurile de ten, fiind foarte eficiența pentru ten tern, palid, imbătrânit, lipsit de vitalitate. Oferă luminozitate tenului, calmează iritațiile si roșeața de la nivelul pielii, împrospătează tenul și revitalizează tenul.

Utilizat ca demachiant pentru ten, gât, decolteu, purifică pielea în profunzime, calmează acneea, parfumează corpul, echilibrează producția de sebum și hidratează eficient

Apa de Neroli este eficientă pentru corp regenerand tesutul cutant, curata pielea in profunzime, tonifica si vitalizeaza pielea.

Redă liniștea și calmul.

Uleiul de Neroli este obțnut din florile albe aromate ale portocalului amar.

Denumirea lui dateaza Neroli din 1680, când prințesa lui Nerola folosea acest parfum pentru corp, apa de baie, tablouri, imbrăcăminte, mănusi si șaluri.

Timp de secole Neroli a fost adăugat la preparate cosmetice și parfumuri.

Uleiul de Neroli reîntinerește, revitalizează pielea uscată, matură, iritată, netezeste ridurile, previne spargerea capilarelor, ideal pentru ten matur.

Proprietățile sale antiseptice, antiparazitare, tonice, cicatrizante, echilibrante, sedative fac din acest ulei esențial alegerea cea mai buna pentru toată familia.

Difuzat în încăpere, alungă insomniile și starea de tristețe, aprinde pasiunea în cadrul cuplului.

Este un ingredient delicat în parfumurile feminine, ideal pentru incăperile încărcate energetic negativ, oferă o notă de feminitate și caldură.

Ulei de Cocos Fractionat 

Denumire (INCI):Caprylic / capric triglycerides

Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate. Acest ulei este tipul de ulei de nucă de cocos preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă și are o textură mai ușoară și o durată de valabilitate mai lungă decât uleiul standard. Uleiul de nucă de cocos fracționat este folosit si  ca ingredient al produselor de ingrijire a pielii si parului , hrănește și catifelează. Se folosește pentru corp in compoziția produselor de masaj, dar este de obicei amestecat cu alte uleiuri. Acest ulei nu trebuie utilizat pe pielea grasă, predispusă la pori dilatați, deoarece poate înfundă porii.

Acest ulei inodor este  purtător pentru uleiuri esentiale, ușor de absorbit, ideal pentru aplicații precum masaj și parfumuri pe bază de ulei, datorită senzației sale non-grase și a pătrunderii rapide în piele.

Utilizări obișnuite: nuca de cocos fracționată este utilizată într-o varietate de produse precum balsamuri de păr, măști de păr, produse pentru creșterea creșterii părului, creme și loțiuni de masaj, soluri de baie, parfumuri pe bază de ulei, creme și loțiuni de protecție pentru mâini și picioare.

Consistență: lichid gras

Absorbție: absorbită lent în piele. Produce o barieră pe piele, dar nu va înfunda porii.

Perioada de valabilitate: utilizatorii se pot aștepta la o perioadă de valabilitate de 24-48 de luni cu condiții de depozitare adecvate (răcoros, în afara razelor solare directe). Se recomandă refrigerarea după deschidere.

Uleiul facial natural ANTIRID este rezultatul combinării perfecte a uleiurilor hidratante cu cele antirid extrem de benefice. Compoziția formată din uleiul de argan, uleiul de cactus, uleiul de cătină, uleiul de santal și uleiul de trandafir diminuează aspectul de piele îmbătrânită, regenerează țesutul celular și oferă luminozitate pielii uscate, îmbătrânite. Unicitatea acestui ulei este dată în mod special de folosirea prețiosului  ulei de cactus!

INGREDIENTE:

Ulei de Argan (bio) – Argania spinosa kernel oil

Ulei de cactus (bio) – opuntia ficus indica seed oil

Ulei de cătină – hippophae rhamnoides seed oil

Ulei de santal – santalum album wood oil

Ulei de trandafir – rosa damascena flower extract

Uleiul de argan catifelează pielea și tratează multe afecțiuni ale pielii. Acesta a devenit unul dintre ingredientele miracol în industria de frumusețe.

Conținutul ridicat de vitamina E și acizi esențiali ajută la tot felul de afecțiuni ale pielii:

Hrănește și calmează pielea uscată.

Pătrunde profund în piele, combate astfel pielea uscată și iritată.

Îmbunătățește elasticitatea pielii și este recunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

Ajută la ameliorarea simptomelor de eczeme și psoriazis.

Reduce ridurile, catifelează pielea prin repornirea funcţiilor vitale ale celulelor pentru a preveni îmbătrânirea precoce din cauza agresiunilor externe (soare, poluare, stres, tutun, etc.).

Previne vergeturile cauzate de pierderea sarcinii sau greutate.

Reduce iritarea pielii și inflamațiile.

Posedă un sebum benefic și pentru tenul gras.

Reduce petele și încetinește apariția ridurilor.

Uleiul de cactus este minunat pentru toate tipurile de piele, și în special pentru tenul matur. Este uimitor atât pentru persoanele care doresc să prevină semnele îmbătrânirii, cât și pentru cele la care aceste seme sunt deja vizibile. Veți simți efectele imediate: tenul este moale și luminos.

Acest ulei este extrem de bogat în acizi grași esențiali, Omega 6 și 9 și antioxidant natural vitamina E, de asemenea, bogat în aminoacizi, care stimulează producția de colagen. Și în cele din urmă, acesta conține vitamina K, care luminează cercurile întunecate de sub ochi și, de asemenea, produce elasticitatea pielii tale. Acest ulei conține mai mult tocoferol decât orice alt ulei disponibil în piața de îngrijire a tenului (aproape 150% mai mult tocoferol decât uleiul de Argan). Acesta este un adevărat elixir de frumusețe, strălucire și reducerea ridurilor.

Uleiul de cătină este considerat a fi unul dintre cele mai bune surse de anti-oxidanți naturali, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Anti-oxidanții cum ar fi vitamina E și Betacarotenul combat eficient ridurile și uscăciunea.

Uleiurile de trandafir și de santal îți vor încânta simțurile.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a se evita contactul cu ochii.

Utilizare: Se folosește după o curățare prealabilă a feței. Se pun 4-5 picături în palmă și apoi se masează ușor fața și gâtul 1-2 minute. Nu uitați niciodată gâtul!

Păstrare: Se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumină. Pentru a evita deteriorarea produsului, flaconul se închide ermetic după fiecare utilizare. Eventualele depuneri sau tulbureli nu influențează calitatea produsului. A se agita înainte de folosire.

Produse Similare

Meniu