1. Acasa
  2. Uleiuri
  3. Uleiuri vegetale
  4. Cosmetice
  5. Ulei de Samburi de Struguri 50ml
Cosmetice

Ulei de Samburi de Struguri 50ml

9.60 lei

Ulei de Samburi de Struguri 

Denumire (INCI): Vitis vinifera seed oil

Cei mai mari fani ai uleiului de Samburi de struguri sunt adesea cei cu pielea sensibilă. Compoziția sa naturală este incredibil de blândă pentru piele, întrucât pielea se catifelează și tonifică.

Uleiul de Samburi de struguri poate fi folosit într-o mare varietate de loțiuni de înaltă calitate, creme de protecție solară și creme de față , deoarece este bogat în vitamina E și alți nutrienți.

Uleiul de Samburi de struguri  este recunoscut  pentru calitățile sale regenerative. Textura ușoară, absorbantă  îl face ideal pentru utilizarea lui pentru masaj, iar conținutul său de acizi grași îl face o opțiune mai hrănitoare pentru piele. Aproape inodor, este perfect ca purtător de uleiuri esentiale  fără riscul de interferențe, putandu-se creea o mare diversitate de combinatii aromatice.

Produse Similare

Meniu