Politica de confidentialitate

  1. Acasa
  2. /
  3. Politica de confidentialitate

Acord GDPR

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi.  Politica Nerola Natoil S.R.L. este de a respecta confidențialitatea dvs. cu privire la orice informații pe care le-am putea colecta de la dvs. pe site-ul nostru web, http://www.crisnatur.ro

1. Informații pe care le colectăm

Când vizitați site-ul nostru web, serverele noastre pot înregistra automat datele standard furnizate de browserul dvs. web. Poate include adresa IP a computerului dvs., tipul și versiunea browserului dvs., paginile pe care le vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe fiecare pagină și alte detalii.

Informatii personale

Este posibil să solicităm informații personale, cum ar fi:

• Nume

• E-mail

• Număr de telefon / mobil

• Adresa de domiciliu / mail

• Informatii de plata

 

2. Bazele legale pentru prelucrare

Vom prelucra informațiile dvs. personale în mod legal, echitabil și transparent. Colectăm și procesăm informații despre dvs. numai acolo unde avem baze legale pentru a face acest lucru.

Aceste baze legale depind de serviciile pe care le utilizați și de modul în care le utilizați, adică noi colectăm și folosim informațiile dvs. doar în cazul în care:

• este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri la solicitarea dvs. înainte de a încheia un astfel de contract (de exemplu, atunci când furnizăm un produs/serviciu pe care îl solicitați de la noi);

• satisface un interes legitim (care nu este ignorat de interesele dvs. de protecție a datelor), cum ar fi pentru cercetare și dezvoltare, pentru a comercializa și promova serviciile noastre și pentru a ne proteja drepturile și interesele legale;

• ne dați consimțământul în acest sens pentru un scop specific (de exemplu, puteți consimți să ne trimitem newsletter-ul nostru); sau

• trebuie să vă procesăm datele pentru a respecta o obligație legală.

În cazul în care consimțiți la utilizarea informațiilor despre dvs. pentru un anumit scop, aveți dreptul să vă răzgândiți în orice moment (dar acest lucru nu va afecta nicio prelucrare care a avut loc deja).

Nu păstrăm informațiile personale mai mult decât este necesar. În timp ce păstrăm aceste informații, le vom proteja în cadrul unor mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizate. Acestea fiind spuse, vă anuntăm că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este securizată 100% și nu poate garanta securitatea absolută a datelor. Dacă este necesar, putem păstra informațiile dvs. personale pentru respectarea unei obligații legale sau pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale altei persoane fizice.

 

3. Colectarea și utilizarea informațiilor

Putem colecta, deține, utiliza și dezvălui informații pentru următoarele scopuri, iar informațiile personale nu vor fi prelucrate în continuare într-o manieră incompatibilă cu aceste scopuri:

• să vă permită să vă personalizați sau să personalizați experiența site-ului nostru web;

• să atribuiți orice conținut (de ex. Postări și comentarii) pe care le trimiteți pe care le publicăm pe site-ul nostru web;

• să proceseze orice plăți tranzacționale sau în curs de desfășurare;

• să vă furnizeze produse și / sau servicii;

• să vă permită să accesați și să folosiți site-ul nostru web, aplicațiile asociate și platformele de socializare asociate;

• să contacteze și să comunice cu tine;

• pentru păstrarea evidenței interne și în scopuri administrative;

• pentru analize, cercetări de piață și dezvoltare de afaceri, inclusiv pentru a opera și îmbunătăți site-ul nostru web, aplicațiile asociate și platformele de socializare asociate;

• să derulezi concursuri și / sau să îți ofere beneficii suplimentare;

• pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru a vă trimite informații promoționale despre produsele și serviciile noastre și informații despre terțe părți pe care le considerăm că pot fi de interes pentru dvs.; și

• să ne conformăm obligațiilor legale și să rezolvăm eventualele litigii pe care le avem.

 

4. Dezvăluirea informațiilor personale către terți

Putem dezvălui informații personale către:

• furnizori de servicii terți în scopul de a le permite să își furnizeze serviciile, inclusiv (fără limitare) furnizori de servicii IT, stocare de date, găzduire și furnizori de servere, rețele de publicitate, analitice, jurnali de erori, colectori de datorii, furnizori de întreținere sau rezolvare de probleme. , furnizori de marketing sau publicitate, consilieri profesioniști și operatori de sisteme de plată; și

• angajații noștri, contractanții și / sau entitățile conexe.

 

5. Transferuri internaționale de informații personale

Informațiile personale pe care le colectăm sunt stocate și procesate acolo unde noi sau partenerii noștri, afiliații și furnizorii terți deținem facilități. Furnizându-ne informațiile dvs. personale, consimțiți la dezvăluirea acestor terți de peste mări.

Vă vom asigura că orice transfer de informații personale din țările din Spațiul Economic European (SEE) către țări din afara SEE va fi protejat de garanții adecvate, de exemplu prin utilizarea clauzelor standard de protecție a datelor aprobate de Comisia Europeană sau prin utilizarea obligatorie norme corporative sau alte mijloace legal acceptate.

În cazul în care transferăm informații personale dintr-o țară din afara SEE într-o altă țară, recunoașteți că părțile terțe din alte jurisdicții nu pot fi supuse unor legi similare privind protecția datelor celor din jurisdicția noastră. Există riscuri dacă un astfel de terț angajează vreun act sau o practică care ar contraveni legilor de confidențialitate a datelor din jurisdicția noastră și acest lucru ar putea însemna că nu veți putea solicita soluții de despăgubire în conformitate cu legile privind confidențialitatea jurisdicției noastre.

 

6. Drepturile dvs. și controlul informațiilor dvs. personale

Alegere și consimțământ: Prin furnizarea informațiilor personale noua, vă dați acordul pentru a colecta, deține, utiliza și dezvălui informațiile dvs. personale în conformitate cu această politică de confidențialitate. Dacă aveți vârsta sub 16 ani, trebuie să aveți și să garantați, în măsura permisă de lege, că aveți permisiunea părintelui sau a tutorelui legal de a accesa și utiliza site-ul și ei (părinții sau tutorele) au consimțit sa ne furnizați informațiile dvs. personale. Nu trebuie să ne furnizați informații personale, cu toate acestea, dacă nu, aceasta poate afecta utilizarea site-ului web sau a produselor și / sau serviciilor oferite pe sau prin intermediul acestuia.

Informații de la terți: Dacă primim informații personale despre dvs. de la un terț, le vom proteja așa cum este stabilit în această politică de confidențialitate. Dacă sunteți un terț care furnizează informații personale despre altcineva, reprezentați și garantați că aveți consimțământul acestei persoane pentru a ne furniza informațiile personale.

Restricție: Puteți alege să restricționați colectarea sau utilizarea informațiilor dvs. personale. Dacă ne-ați acceptat anterior folosirea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing direct, vă puteți schimba decizia în orice moment, contactându-ne folosind detaliile de mai jos. Dacă ne solicitați să restricționăm sau să limităm modul în care procesăm informațiile dvs. personale, vă vom anunța cum afectează restricția utilizarea site-ului nostru web sau a produselor și serviciilor noastre.

Acces și portabilitatea datelor: puteți solicita detalii despre informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Puteți solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. Când este posibil, vom oferi aceste informații în format CSV sau în alt format ușor de citit. Puteți solicita să ștergem informațiile personale pe care le deținem în orice moment. De asemenea, puteți solicita să transferam aceste informații personale unei alte terțe părți.

Corecție: Dacă credeți că orice informație pe care o deținem despre dvs. este inexactă, depășită, incompletă, irelevantă sau înșelătoare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. Vom lua măsuri rezonabile pentru a corecta orice informații considerate inexacte, incomplete, înșelătoare sau depășite.

Notificarea încălcărilor de date: Vom respecta legile aplicabile pentru noi cu privire la orice încălcare a datelor.

Reclamații: Dacă credeți că am încălcat o lege relevantă privind protecția datelor și doriți să depuneți o reclamație, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos și să ne oferiți detalii complete despre presupusa încălcare. Vom investiga prompt reclamația și vă vom răspunde în scris, stabilind rezultatul investigației noastre și pașii pe care îi vom face pentru soluționarea plângerii dvs. De asemenea, aveți dreptul de a contacta un organism de reglementare sau o autoritate de protecție a datelor în legătură cu reclamația dvs.

Dezabonare: Pentru a vă dezabona de la baza noastră de date de e-mail sau renunța la comunicații (inclusiv comunicările de marketing), vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos sau renunțați folosind facilitățile de renunțare furnizate în comunicare.

Toate datele introduse pe site-ul www.crisnatur.ro sunt confidentiale şi nu vor fi transmise catre terte parti (exceptie face cazul in care clientul face plata online – caz in care datele se transmit care ePayment pentru procesarea platii). Datele personale ale clientilor crisnatur.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

 

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@crisnatur.ro

Meniu