Ulei de Cocos Fractionat 100% natural 50ml

20,00 lei

Ulei de cocos fractionat 100% natural, handmade este purtător pentru uleiuri esentiale, ușor de absorbit, ideal pentru aplicații precum masaj și parfumuri pe bază de ulei, datorită senzației sale non-grase și a pătrunderii rapide în piele.

realizat manual
realizat manual
netestat pe animale
netestat pe animale
no-synthetic
no-synthetic
ingrediente naturale
ingrediente naturale

 

 

 

Reducere per cantitate

CantitateDiscountPret
3 - 43%19,40 lei
5 +5%19,00 lei

Descriere

Ulei de Cocos Fractionat 100% natural, realizat manual in Romania

Denumire (INCI):Caprylic / capric triglycerides

Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate.
Acest ulei fractionat de cocos este preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă și are o textură mai ușoară și o durată de valabilitate mai lungă decât uleiul standard.

Uleiul de Cocos fracționat este folosit si ca ingredient al produselor de ingrijire a pielii si parului , hrănește și catifelează.
Se folosește pentru corp in compoziția produselor de masaj, dar este de obicei amestecat cu alte uleiuri. Acest ulei nu trebuie utilizat pe pielea grasă, predispusă la pori dilatați, deoarece poate înfundă porii.

Utilizări obișnuite: nuca de cocos fracționată este utilizată într-o varietate de produse cosmetice precum balsamuri de păr, măști de păr, produse pentru creșterea creșterii părului, creme și loțiuni de masaj, soluri de baie, parfumuri pe bază de ulei, creme și loțiuni de protecție pentru mâini și picioare.

Perioada de valabilitate: utilizatorii se pot aștepta la o perioadă de valabilitate de 24-48 de luni cu condiții de depozitare adecvate (răcoros, în afara razelor solare directe). Se recomandă refrigerarea după deschidere.

Ambalaj: sticlă

Beneficiile uleiului de cocos fractionat

  • Uleiul de cocos fractionat este un lichid clar si inodor, ceea ce il face usor de utilizat ca ulei de masaj sau baza pentru uleiurile esentiale.
  • Uleiul fractionat de cocos este absorbit rapid în piele, fără a lăsa un strat gras. Aceasta face ca uleiul de cocos fractionat să fie ideal pentru produsele cosmetice și de îngrijire a pielii.
  • Uleiul de cocos fractionat are un indice de comedogenicitate scăzut, ceea ce înseamnă că nu blochează porii, il face să fie ideal pentru persoanele cu piele grasă sau predispuse la acne.
  • Acizii grași din uleiul de cocos fractionat au proprietăți antimicrobiene, ceea ce înseamnă că pot ajuta la combaterea bacteriilor și fungilor.
  • Consumul uleiului de cocos fractionat poate avea beneficii pentru sănătatea sistemului digestiv și poate ajuta la creșterea nivelului de energie. În plus, poate fi utilizat și ca substitut pentru alte grăsimi în alimentație.
  • Stabilitate la temperaturi ridicate, ceea ce îl face ideal pentru gătit și prăjire.

Descopera intreaga gama de uleiuri vegetale!

Brand

Crisnatur

Cu o experienta de peste 20 de ani, noi ne-am pus increderea si pasiunea in darurile naturii, rezultatul fiind produse cosmetice naturale 100%. Ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate, selectionate atent, cu o deosebita atentie la detalii. Preparate cu grija, vei beneficia doar de cele mai bune produse cosmetice naturale ce iti vor incanta simturile.

Cum poți folosi uleiul de cocos fracționat?

Citeste pe blogul nostru despre Știi cum poți folosi uleiul de cocos fracționat pentru păr și piele?

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Cocos Fractionat 100% natural 50ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+