Sfaturi utile
0

Fulgi de Magneziu, Beneficiile si Modul de utilizare

Ce sunt fulgii de magneziu Zechstein ?

Fulgii noștri de magneziu pur provin din Marea Zechstein antică, cea mai pură sursă de magneziu de pe Pământ, prin certificare și sunt folosiți pentru a se îmbăia pentru a crește nivelul de magneziu și pentru o relaxare totală a minții și a corpului.

Care este diferența dintre fulgii de magneziu Zechstein și sărurile Epsom

Sărurile Epsom sunt un compus de sulfat de magneziu, alcătuit din magneziu și sulfat, în timp ce fulgii de magneziu sunt clorură de magneziu (formată din magneziu și clorură). Clorura de magneziu sau fulgii de magneziu pur pur și simplu au o concentrație mai mare de magneziu pur. Fulgii se dizolvă apoi în corpul tău mai ușor decât sărurile Epsom.

Beneficiile unei băi cu magneziu

Se știe că fulgii de magneziu au mai multe beneficii pentru corpul și mintea ta. Ele promovează sănătatea optimă a pielii și relaxarea totală. Rezervele de magneziu ale corpului tău sunt ușor epuizate în condiții de stres și majoritatea oamenilor au deficit de magneziu din acest motiv.

Magneziul este greu de absorbit pe cale orală, dar creșterea nivelului de magneziu prin piele poate ajuta la conservarea stocurilor din organism, pentru bunăstarea și echilibrul general. Absorbția transdermică (numită și absorbție topică) s-a dovedit a fi cea mai de succes modalitate de a reumple nivelul de magneziu din organism.

Vechea tradiție a băii cu sare este cea mai simplă și mai relaxantă modalitate de a vă ridica nivelul de magneziu, de a face o baie caldă împreună cu 2-4 pumni de fulgi de magneziu , de a vă înmuia și de a vă relaxa! Dizolvarea lor într-o baie caldă și apoi îmbăierea în ele încurajează absorbția în piele, crescând nivelul de magneziu din organism.

  • Îmbunătățirea circulației
  • Ameliorarea durerilor de cap
  • Uimitor pentru copii pentru somn și minerale
  • Ajută la calmarea pielii uscate și a afecțiunilor precum eczema, psoriazisul și acneea
  • Pentru ameliorarea durerilor articulare
  • Îmbunătățirea hidratării pielii
  • Relaxare și calitatea somnului
  • Reducerea oboselii, oboselii și anxietății
  • Ameliorarea tensiunii musculare și a spasmelor musculare
  • Bunăstare generală

8 beneficii ale magneziului Zechstein și de ce îl folosim

Cum folosiți fulgii de magneziu

Dizolvați 500 g pană la 1000 g Fulgi de magneziu Zechstein in apa de baie și adăugați doar apă suficientă pentru a vă acoperi corpul, pentru a asigura cea mai mare concentrație posibilă de magneziu in apa de baie. Temperatura recomandată a băii aprox. 37 ° C, durata băii 20 pană la 30 de minute.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

+