Sfaturi utile
0

6 beneficii ale fulgilor de magneziu pentru baie

Fulgii de baie cu magneziu Zechstein sunt o modalitate naturală și relaxantă de a vă îmbunătăți sănătatea și bunăstarea. Magneziul este un mineral esențial care joacă un rol important în multe funcții ale organismului, iar băile cu fulgi de magneziu Zechstein pot fi o modalitate excelentă de a crește nivelul de magneziu din organism.

Mai jos am enumerat principalele beneficii ale utilizării fulgilor de magneziu pentru baie

Relaxarea

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă relaxa și de a vă relaxa după o zi lungă de muncă, ar putea merita să vă înmuiați în niște fulgi de baie de magneziu.

Nu există nimic mai relaxant decât o înmuiere lungă într-o baie liniștitoare cu magneziu, mai ales după o zi lungă și obositoare la birou. Tot ce ai nevoie sunt câteva pumni și te poți bucura de toate beneficiile pentru sănătate care vin cu băile cu magneziu în cel mai liniștitor mod posibil.

Un somn mai bun

Un alt beneficiu demn de remarcat este că sunt grozavi pentru un somn bun.

Face acest lucru comunicând cu corpul și creierul în mai multe moduri pentru a promova relaxarea – în special, prin activarea neurotransmițătorilor care sunt responsabili pentru calmarea minții și încurajarea somnului.

Magneziul poate ajuta, de asemenea, prin reglarea hormonului melatonina, care ajută la controlul ciclului somn-veghe din corpul nostru. Aceste influențe ale magneziului ajută la relaxarea organismului și promovează un somn bun.

Ușurează tensiunea musculară

Unul dintre motivele principale pentru a începe să utilizați fulgi de magneziu pentru baie este ameliorarea durerilor, mușchii strânși și reducerea inflamației.

Fie că este cauzată de exerciții fizice excesive sau de stresul de zi cu zi, este ușor să se creeze tensiune în mușchii noștri. Fulgii de magneziu ajuta prin refacerea globulelor roșii și permițând mușchilor să se relaxeze. Acest lucru poate ușura orice inflamație și poate încuraja funcționarea sănătoasă a mușchilor pentru a atenua durerea și a preveni crampele.

Calmează durerile articulare

Fulgii de magneziu nu sunt numai grozavi pentru mușchii tăi, dar pot ajuta și la calmarea oricărei dureri articulare pe care ai putea să o simți.

Nivelurile scăzute de magneziu din organism sunt adesea legate de dureri articulare – în special la genunchi. Înmuierea într-o baie caldă de magneziu ajuta la refacerea nivelurilor de magneziu din organism, astfel încât acest mineral poate funcționa eficient pentru a menține cartilajul articulațiilor și a menține articulațiile sănătoase în timp.

Circulație mai bună

Știați că magneziul poate ajuta și la susținerea circulației dumneavoastră?

Mai ales dacă nu ai suficient magneziu în dieta ta, acest mineral esențial poate preveni hipertensiunea arterială. Face acest lucru relaxând vasele de sânge și împiedicându-le să se constrângă – care altfel ar putea crește tensiunea arterială.

Magneziul poate susține, de asemenea, bătăile inimii sănătoase și regulate. Când corpul nostru are lipsă de magneziu, avem tendința de a experimenta ritmuri cardiace neregulate sau aritmii. Cu niveluri adecvate, magneziul ajută la menținerea căldurii noastre menținând ritmul.

Îmbunătățiți sănătatea pielii

Dacă pielea ta cere un pic de dragoste, ar putea merita să sari într-o baie de magneziu și să faci o baie.

Magneziul este excelent pentru îmbunătățirea aspectului pielii – ajutând la curățarea pielii grase și la prevenirea erupțiilor, lăsând pielea hidratată și suplă.

De asemenea, dacă aveți afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema sau dermatita, fulgii de magneziu pot ajuta la calmarea pielii și la ușurarea inflamației.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

+