Sfaturi utile
0

8 beneficii ale magneziului Zechstein și de ce îl folosim

8 beneficii ale magneziului Zechstein și de ce îl folosim

Beneficiile folosirii magneziului Zechstein sunt numeroase

  1. Forma pură de magneziu – magneziul Zechstein este necontaminat de metale grele precum mercur sau plumb, ceea ce îl face sigur pentru utilizare de către oameni.
  2. Restabiliți nivelul de magneziu – Ca supliment , vă poate ajuta să vă restabiliți nivelul de magneziu în mod natural.
  3. Ajută mușchii să se relaxeze – Magneziul ajută la tensiunea musculară susținând procesul de relaxare a acestora.
  4. Recuperare musculară îmbunătățită – Datorită beneficiilor sale de relaxare musculară, magneziul joacă un rol esențial în sport , ajutând mușchii să se recupereze eficient.
  5. Susține un somn de calitate – Permițându-vă să vă relaxați, magneziul Zechstein poate fi folosit ca supliment de somn . Liniște mintea și mușchii gata pentru o noapte liniștită.
  6. Crește nivelul de energie – magneziul Zechstein poate ajuta organismul să transforme glucoza în energie, făcându-l un supliment energetic ideal pentru a vă crește nivelul.
  7. Menține sănătatea inimii – Lucrând împreună cu calciul, magneziul susține bătăile regulate ale inimii.
  8. Ușor de completat – magneziul Zechstein poate fi administrat transdermic , ceea ce înseamnă că poate fi aplicat pe piele pentru absorbție. Acest lucru face ca suplimentarea acestui tip de magneziu să fie eficientă și ușoară.

Suplimentați magneziu Zechstein cu Crisnatur

Datorită purității și numeroaselor beneficii, folosim magneziu Zechstein în produsele noastre sub forma transdermic,  într-o gamă largă de forme, astfel încât să îl puteți găsi pe cel perfect pentru dvs.

Ulei de magneziu pur – spray-urile cu ulei de magneziu pur Zechstein sau cu diferite uleiuri esentiale.
Gel de magneziu – oferă o eliberare țintită și reglată a mineralului atât în ​​timpul cât și după efort.
Fulgi de magneziu pentru baie – sunt o formă foarte concentrată de supliment de magneziu, susțin relaxarea si calmarea mușchilor.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

+