Ulei din samburi de struguri 250ml

28,70 lei

Uleiul din Samburi de struguri poate fi folosit într-o mare varietate de loțiuni de înaltă calitate, creme de protecție solară și creme de față , deoarece este bogat în vitamina E și alți nutrienți.

Categorie:

Descriere

Ulei din samburi de struguri 100% natural

Denumire (INCI): Vitis vinifera seed oil

Cei mai mari fani ai uleiului din samburi de struguri sunt adesea cei cu pielea sensibilă. Compoziția sa naturală este incredibil de blândă pentru piele, întrucât pielea se catifelează și tonifică.

Uleiul de Samburi de struguri poate fi folosit într-o mare varietate de loțiuni de înaltă calitate, creme de protecție solară și creme de față , deoarece este bogat în vitamina E și alți nutrienți.

Uleiul de Samburi de struguri  este recunoscut  pentru calitățile sale regenerative. Textura ușoară, absorbantă  îl face ideal pentru utilizarea lui pentru masaj, iar conținutul său de acizi grași îl face o opțiune mai hrănitoare pentru piele. Aproape inodor, este perfect ca purtător de uleiuri esentiale  fără riscul de interferențe, putandu-se creea o mare diversitate de combinatii aromatice.

Brand

Crisnatur

Cu o experienta de peste 20 de ani, noi ne-am pus increderea si pasiunea in darurile naturii, rezultatul fiind produse cosmetice naturale 100%. Ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate, selectionate atent, cu o deosebita atentie la detalii. Preparate cu grija, vei beneficia doar de cele mai bune produse cosmetice naturale ce iti vor incanta simturile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei din samburi de struguri 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Meniu