Cosmetice

Ulei de Moringa 10ml

20.00 lei

Ulei de Moringa 

Denumire (INCI):Moringa Oleifera Seed Oil

Acest ulei ușor oferă o lubrifiere excelentă, care se răspândește cu ușurință pe piele, ceea ce îl face un produs foarte util în masaj și aromaterapie. Datorită proprietăților sale emoliente, acest ulei este o alegere excelentă pentru produsele de îngrijire a pielii pentru tenul matur și uscat.

Uleiul de semințe Moringa a fost folosit de mii de ani ca bază de parfum, pentru îngrijirea pielii și a părului. Moringa oleifera este numele botanic de Moringa Carrier Oil care este extras din semințele unui arbore de foioase originar de la poalele munților  Himalaya prin presare la rece. Este ușor și se absoarbe lent in piele.

Uleiul de Moringa este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice datorită proprietăților anti -oxidante care încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la limitarea activității radicalilor liberi. Este, de asemenea, cunoscut că este un ulei bun antiseptic și antiinflamator.

Beneficii primare:

. Ajută la îndepărtarea ridurilor, precum și la prevenirea imbatranirii acesteia.

. Purificator excelent al pielii, ceea ce o face să strălucească natural.

. Hidratează scalpul.

. Ajută la combaterea oboselii pielii și a secreției de sebum

. Intareste parul furnizând minerale și vitamine importante foliculilor de păr.

. Luptă împotriva acneei, a petelor brune și a punctelor negre.

. Ajută la vindecarea unor mici tăieturi ale pielii, erupții cutanate sau chiar arsuri.

. Induce un somn bun de noapte.

. Combate matreata si despicarea firelor de par.

. Este foarte grozav în contrafacerea efectelor negative ale poluării asupra pielii tale.

Produse Similare

Meniu