1. Acasa
  2. Pachete
  3. Pachet “Hai plaja!”
Pachete

Pachet “Hai plaja!”

120.00 lei 100.00 lei

Untul de cacao pentru plaja asigură un bronz cafeniu, uniform și de lungă durată.

INGREDIENTE:

Unt de cacao pur, natural, presat la rece, nedezodorizat, care are atât de multe utilizări uimitoare și beneficii.

Untul de cacao este grăsimea naturală, comestibilă, care se obține prin presarea la rece a boabelor de cacao, nutrienții naturali rămânând aproape intacți. El se folosește la producția de ciocolată și de cacao pudră, în industria farmaceutică și cea cosmetică.

Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele, hidratează și oferă un bronz cafeniu și de durată. La contactul cu pielea, untul se topește și este ușor absorbit în piele.

Uleiul de cocos, care asigură o ușoară protecție solară.

Uleiul de cocos se recomandă  în mod special persoanelor cu piele uscată, crăpată, deshidratată, iritată și cu inflamații. Acesta hidratează și catifelează pielea, înlăturând senzația de piele uscată.

Este un bun exfoliant, blând cu rănile sau bătăturile, vindecând vânătăile. Uleiul de cocos tonifică și înfrumusețează pielea, oferindu-i o strălucire aparte, iar în același timp încetinește procesul de îmbătrânire al acesteia.

Uleiul de cătină este considerat a fi unul dintre cele mai bune surse de antioxidanți naturali, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Antioxidanţii cum ar fi vitamina E și Betacarotenul combat eficient ridurile și  uscăciunea. Acesta este un puternic vitaminizant, iar simultan păstrează elasticitatea și fermitatea pielii.

Uleiul de morcov este bogat în Betacaroten, ajută la accelerarea obținerii unui bronz sănătos și la păstrarea lui un timp mai îndelungat.

HIDRATEAZA PIELE DUPA PLAJA

Ulei de Cocos Fractionat 

Denumire (INCI):Caprylic / capric triglycerides

Cocosul fracționat se obtine prin îndepărtarea majorității trigliceridelor , astfel încât rămân doar grăsimile saturate. Acest ulei este tipul de ulei de nucă de cocos preferat pentru majoritatea terapeuților, deoarece are o formă lichidă și are o textură mai ușoară și o durată de valabilitate mai lungă decât uleiul standard. Uleiul de nucă de cocos fracționat este folosit si  ca ingredient al produselor de ingrijire a pielii si parului , hrănește și catifelează. Se folosește pentru corp in compoziția produselor de masaj, dar este de obicei amestecat cu alte uleiuri. Acest ulei nu trebuie utilizat pe pielea grasă, predispusă la pori dilatați, deoarece poate înfundă porii.

Acest ulei inodor este  purtător pentru uleiuri esentiale, ușor de absorbit, ideal pentru aplicații precum masaj și parfumuri pe bază de ulei, datorită senzației sale non-grase și a pătrunderii rapide în piele.

Utilizări obișnuite: nuca de cocos fracționată este utilizată într-o varietate de produse precum balsamuri de păr, măști de păr, produse pentru creșterea creșterii părului, creme și loțiuni de masaj, soluri de baie, parfumuri pe bază de ulei, creme și loțiuni de protecție pentru mâini și picioare.

Consistență: lichid gras

Absorbție: absorbită lent în piele. Produce o barieră pe piele, dar nu va înfunda porii.

Perioada de valabilitate: utilizatorii se pot aștepta la o perioadă de valabilitate de 24-48 de luni cu condiții de depozitare adecvate (răcoros, în afara razelor solare directe). Se recomandă refrigerarea după deschidere.

Produse Similare

Meniu