Cosmetice

Ulei de morcovi 50ml

11.50 lei

Ulei de morcovi

Denumire (INCI): helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa root extract, tocopherol

Uleiul de semințe de morcov este unul din cele mai bogate uleiuri în beta-caroten de origine naturală, provitamina A, vitamina E. Recomandat pentru pielea matură sau uscată, precum și pentru părul deteriorat și fragil. Este un ingredient ideal pentru un seruri anitoxidante sau  antirid, fiind considerat cel mai bun ulei de bază pentru utilizarea cu uleiuri esențiale.Se pot adauga câteva picături în crema de protecție solară pentru o protecție suplimentară UV.

Beneficiile uleiului de morcov

–  iluminator, revigorant, revitaliant, radiant, purificator efficient

–  uniformizează culoarea pielii

–  estompeaza ridurile si previne aparitia lor

–  recomandat pentru tratament ridurilor și a tenului matur

–  hidratează  pielea uscată

–  contrubuie la obtinerea unui bronz uniform

–  prelungește durata bronzului

–  protejează pielea de razele dăunătoare UV

Produse Similare

Meniu