1. Acasa
  2. Cosmetice naturale
  3. Produse pe baza de Hamamelis
  4. Gel natural cu Hamamelis, Aloe Vera , Ulei de salvie si Tea tree 100ml
Produse pe baza de Hamamelis

Gel natural cu Hamamelis, Aloe Vera , Ulei de salvie si Tea tree 100ml

41.00 lei

Gel natural cu Hamamelis, Aloe Vera , Ulei de salvie si Tea tree  100ml

Extract natural de hamamelis  (14% alchol) – Witch Hazel

Ideal pentru curățare și poate fi folosit ca toner natural.

Wich Hazel este perfect pentru cei cu ten gras sau mixt, cu acnee.

Tratament excelent după bărbierit.

Nu este testat pe animale .

Witch Hazel este un plus util și benefic pentru  îngrijirea pielii.

Este un degresant natural  excelent. Poate ajuta la îndepărtarea murdăriei și grasimii. De asemenea, este si  un bun demachiant,  perfect potrivit  pentru cei cu acnee, ten gras sau mixt. Poate ajuta la eliminarea excesului de sebum(o cauză majoră a erupțiilor). Calmeaza si amelioreaza iritatiile pielii , atat de frecvente datorate purtarii timp indelungat a mastiilor de protective.

Witch Hazel poate să nu fie potrivit pentru cei cu pielea foarte uscată, deoarece poate face pielea să se usuce și mai mult.

Witch Hazel este un astringent bine cunoscut. Datorită acestei proprietati, poate fi utilizat ca toner natural, ideal de a fi folosit după curățare pentru a menține pielea proaspătă și strălucitoare.

Witch Hazel este un extract alcoolic din frunzele, florile și scoarța copacului hamamelis. Unul dintre cei mai buni astringenți ai naturii, probabil că nu există tonic sau toner mai bun pentru preparatele de îngrijire a pielii. De asemenea poate fi folosit ca tratament post bărbierit, prezintă proprietăți ușor antiseptice, ajutând la reducerea iritatiilor cauzate de  aparatul de ras prin senzația sa calmantă , racoritoare. Poate fi folosit și ca toner sau în locul unui produs de curățare.

Aloe Vera Leaf are propriile sale proprietăți antibacteriene și antifungice, fiind în același timp calmant, hidratant, astringent  si  lista poate  continua  pentru această plantă uimitoare.

Uleiul de Tea Tree este un membru al familiei Myrtaceae. Acest ulei camforic are o aromă erbacee, medicinală și este clasat ca o notă de mijloc. Arborele de ceai se îmbină bine cu uleiuri camforice, citrice și lemnoase. Arborele de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, antibacteriene, antiseptice și antimicrobiene.

Uleiul de Salvie  eficient pentru ten gras, acneeic, in cazul porilor infundati si chisturilor comedogenice, ajuta la refacerea tesutului, stimuleaza reinnoirea celulara, efect anticearcan.

Produse Similare

Meniu