Sfaturi utile
0

Intrebari frecvente legate de uleiul de magneziu „Zechstein Inside®”

Beneficiile Magneziu Transdermal

Care este diferența dintre magneziul transdermic „Zechstein Inside®” și magneziul din Asia (din Tibet, China, Himalaya, Mongolia etc.)?

Diferența este de mare importanta si este data de modul de extractie a acestuia. 80% din magneziul mondial provine din Asia, mai ales din bazinul industrial Qaidam din China, care se află pe platoul „Qinghai-Tibet” de unde se extrag și azbest și gaz. Aceste uleiuri de magneziu de calitate scăzută sunt derivate puternic procesate din minerit de potasiu și au fost „îmbunătățite” și curățate chimic pentru a fi vândute în întreaga lume.

Este foarte important sa verificam sursa reala a acestor produse  (locul de extractive) si daca sunt tratate chimic (cu solventi).

Care este diferența dintre magneziul dintr-o mare antică (stratul mării antice Zechstein) și magneziul din marea deschisă?

Procesul  de extracție  al uleiului de magneziu pur „Zechstein Inside®” unic și ecologic, folosind doar apă de izvor locală naturală pentru a dizolva straturile de sare de clorură de magneziu pură. Nu este nevoie sa se separe  magneziul de alte componente, așa cum este cazul altor surse, deoarece stratul este clorură de magneziu pură. Această realitate este un fenomen natural care nu poate fi recreat în altă parte. Apa de izvor locală este, de asemenea, analizată pentru a-i asigura puritatea. Certificat de Zechstein Inside® (Olanda).  Fără transformare sau rafinare. Natura este lasata  să filtreze, să curețe și să purifice cristalele de magneziu pentru noi de peste 250 de milioane de ani.

Este extreme de important  modul de extracție a magneziului. Adevărul este că purificarea chimică și „upgradarea” (pentru separarea potasiului și a metalelor grele) sunt sistematice în această industrie. Fără logo-ul „Zechstein Inside®”, purificarea chimică este normala. Extracția noastră este unică, deoarece sursa în sine este pură.

Cât de mult ar trebui să aplic?

Singura regula este o aplicare “progresiva”  . Pentru început, puteți aplica 5-10 pompe (1/2 până la 1 linguriță) pe zi pe abdomen timp de 3 zile la rând. Ulterior, îl puteți aplica în alte părți ale corpului treptat. Copiii cu vârsta de cel puțin 5-6 ani și femeile însărcinate pot folosi magneziul nostru transdermic diluat cu 50% apă pe gambe și picioare.

De ce simt o senzație de furnicături când aplic magneziu transdermic?

Senzație de furnicături se simte adesea la cei care au un deficit mai mare de magneziu.. Cu toate acestea, absența furnicăturii nu este neapărat un semn că nu aveți nevoie de el. Majoritatea furnicăturii se estompează cu timpul. Dacă senzația de furnicături este prea puternică, puteți dilua magneziul transdermic în apă de izvor 50% înainte de aplicare. Treptat, puteți crește concentrația. Rețineți că și o zonă sensibilă se poate îmbunătăți doar prin aplicarea zilnică pe gambe sau pe abdomen.

Acesta este un produs organic?

Deoarece magneziul este un mineral, nu este cultivabil și, prin urmare, nu este certificat. Pe de alta parte, se livreaza cu certificat de puritate, analizat prin lot si verificata originea (Olanda).

Magneziul transdermic este diluat cu apă după extracție?

Nu. Apa de izvor pură (analizată pentru puritate) este trimisă sub pământ unde se amestecă cu straturile cristalizate de magneziu din Marea Zechstein. Această soluție, uleiul de magneziu, este apoi adusă înapoi la suprafață.

Sursa https://theheartoftradition.com/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu