Sfaturi utile
0

Cum sa scapi de celulita cu ajutorul magneziului

Cum sa scapi de celulita cu ajutorul magneziului 

Dacă sunteți ca majoritatea femeilor cu siguranta ați încercat tot felul de creme și loțiuni pentru celulită. S-ar putea să fi încercat chiar împachetari  scumpe sau diverse tratamente, fără nici un rezultat.

Milioane de femei din întreaga lume trec prin acest coșmar. Dar, cu cateva informatii noi si utile, puteti gasi o rezolvare la aceasta problema.

Celulita este de fapt o combinație a multor lucruri care se întâmplă sub piele. Și odată ce ai acel “moment aha” asupra a ceea ce este celulita, vei ști cum să o rezolvi!

Acel „moment AHA” al celulitei

Adânc sub suprafața pielii sunt căi mici de țesut conjunctiv, realizate din colagen. Când suntem tineri, aceste căi minuscule sunt bogat aprovizionate cu sânge sănătos. Ele formează o “plasa”  în jurul corpului care pastreaza totul la locul lor.Deci, in acest moment avem pielea netedă. În timp, se întâmplă două lucruri: in primul rând, țesutul conjunctiv se deteriorează și începe să se îndoaie și să “rupa”. Și în al doilea rând, acest lucru permite grăsimii, lichidului și toxinelor de sub piele să se verse în “buzunarul” spațiului, iar rezultatul este ceea ce numim celulita, care apare sub forma de mici umflaturi si gropite sub piele, asa-numita “coaja de portocala”.

Aceste  buzunare cu grasimi, fluide și toxine  pot deveni mai mari în timp. Și asta creează mai multe “vărsări” în acele buzunare. Deci poți avea putina celulita … sau multa. Dar ambele vor răspunde la tratamentul potrivit.

MAGNEZIUL PENTRU CELULITA!

Țesutul conjunctiv depinde de magneziu. Rolul sau este de a echilibra creșterea colagenului și a elastinei. Fără suficient magneziu, țesuturile noastre conjunctive se slăbesc și se luptă să “crească”. Dar asta nu este tot.

Magneziul este un electrolit care reduce retenția de lichide. Și este un mineral crucial în detoxifiere. Acest lucru reduce acele buzunare inestetice, făcându-le mai mici și mai puțin vizibile.

Ar putea părea prea frumos  ca sa fie adevărat, dar magneziul nu este numit “mineralul miraculos” pentru nimic. De fapt, el se pretează la peste 300 de reacții biochimice esențiale în organism.

Dar avem nevoie de un anumit tip de magneziu pentru cele mai bune rezultate asupra celulitei.

DE CE  SA FOLOSESTI MAGNEZIUL TRANSDERMIC PENTRU CELULITA?

Motivul pentru care avem nevoie de magneziu transdermic are legatura cu flora noastra intestinala. Tractul nostru  gastrointestinal nu mai este ceea ce era.

In ziua de azi majoritatea suntem afectați de lucruri precum: constipație, arsuri la stomac, sindromul colonului iritabil și balonare. De asemenea  candida, reflux, boli  intestinale, ulcere, gastrite și multe altele! Astfel ca intestinele noastre devin un loc toxic și noi ne aflam în imposibilitatea de a digera și a absorbi substanțele nutritive.

Experții în domeniul sănătății recomandă acum să utilizăm magneziu transdermic pentru o absorbție eficientă. Deoarece astfel ocolim sistemul digestiv  putem transporta acest nutrient esențial către celulele țintă fără întrerupere. Dacă aveți oricare dintre aceste probleme intestinale, este posibil să contribuie și la celulita dumneavoastră.

Uleiul de magneziu, cel mai bun tratament pentru celulita.

Uleiul transdermic de magneziu este cel mai bun mod de a trata celulita. Trebuie doar sa fii constanta in administrare, astfel incat sa poti reface nivelul necesar de magneziu din corp. De-a lungul timpului, acesta va ajuta la regenerarea țesuturilor conjunctive și va ajuta eliminarea fluidelor și a toxinelor prezente in exces.

BENEFICIILE ULEIULUI DE MAGNEZIU:

Ocoleste sistemul digestiv, furnizand magneziul esential direct celulelor.

Țintește creșterea și repararea țesutului conjunctiv

Ajută la detoxifiere, pentru a reduce aspectul de „coaja de portocala” al  celulitei

Reducerea retenția de lichide

Acționează ca “purtător”. Transporta alte uleiuri esențiale pentru reducerea celulitei în acele vase de sânge mici si lipsite de nutrienti

CUM SĂ UTILIZAȚI ULEIUL DE MAGNEZIU PENTRU CELULITA.

Pulverizati  peste coapse, stomac, fese, brațe și spatele picioarelor. Puteți să le masati  pentru o absorbtie mai rapida. Se va difuza prin piele și se va absorbi în celule.

Fiți constante  și faceti acest tratament  30-60 de zile pentru a reface  nivelul de magneziu al corpului. Producția de colagen și elastină se va intensifica. Celulita nu a aparut peste noapte! Aveti rabdare si o sa sa scapati in mod natural de ea.

În timp ce utilizați tratamentul, va trebui să minimalizați absorbția toxinelor. Ajutați corpul să le elibereze! Reduceți toxinele  și incercati sa transpirati zilnic prin exercitii fizice sau sauna.

S-ar putea să simțiți furnicaturi dupa utilizarea uleiului de magneziu, acest lucru este normal.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu