Cosmetice

Ulei de Macadamia 10ml

5.50 lei

Ulei de Macadamia

Denumire (INCI): Macadamia integrifolia

Uleiul de Macadamia este un ulei cu puternice efecte regenerative. Este bogat in acizi grasimi mono – nesaturaţi, conţine acid Palmitoleic , precum şi acizi omega 3 şi omega 6, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acționează la nivel celular pentru refacerea integrității cutanate. Este un ulei cu o absorbție rapidă, hrănitor, calmant și o bună bază pentru felurite preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului. De asemenea este  utilizat cu succes pentru a ajuta la vindecarea cicatricilor şi arsurilor solare .

Uleiul de macadamia este  potrivit pentru toate tipurile de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras

– benefic pentru pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă

– vergeturi, în special preventiv

– cuperoză și probleme circulatorii, picioare grele

– piele iritată, crăpată, aspră, agresată

– îngrijirea buzelor

– ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active

– protecția părului față de daunele factorilor de mediu

Excelent pentru masajul corporal și este, de asemenea, produse concepute pentru a proteja pielea împotriva intemperiilor și vântului, cum ar fi cremele de mâini. Este adesea utilizat în produsele antirid, precum amestecuri de ulei, creme, unguente, balsamuri și loțiuni. Acest ulei nu este recomandat pentru pielea predispusă la acnee sau cu porți mari, deoarece dilateaza porii.

Produse Similare

Meniu