Cosmetice

Ulei de Ricin 200ml

18.00 lei

Ulei de Ricin

Denumire(INCI): Ricinus Communis
Metodă obținere: presare la rece
Uleiul de Ricin este utilizat de milioane de persoane pentru tratamente capilare complexe, cu efecte rapide. Folosit în măști și șampoane, fortifică eficient firul de păr, inclusiv pe cel din sprâncene şi gene, hidratează eficient, având efecte calmante, cicatrizante și vindecătoare deosebite. Faima sa se datorează capacității sale de a stopa căderea părului, fiind cel mai eficient ulei pentru un păr des și sănătos.
Uleiul de ricin este un scut dezvoltarea bacteriilor de la nivelul pielii, tratează afecțiuni precum acneea, dermatitele petele maronii sau infecțiile fungice.
Utilizari:
În stare pură sau asociat cu uleiuri esențiale pentru întărirea unghiilor și hidratarea cuticulelor, adaugat in maști, creme ,seruri destinate genelor si sprancenelor, seruri capilare , șampoane și balsamuri
Intern: 
– are proprietati antiinflamatoare; Antioxidant.
– este un laxativ eficient datorită efectului puternic purgativ, remediu  ideal pentru a scăpa de constipaţie.
Administrare:5-10 picături /zi 

Produse Similare

Meniu