Cosmetice

Ulei de Jojoba 10ml

8.00 lei

Ulei de Jojoba 

Denumire (INCI): Simmondsia Chinensis oil

Presat la rece

Ulei de Jojoba, cunoscut ca “Aurul deşertului” este de fapt o ceara lichida, care poate fi folosit ca un hidratant excelent, nu este gras. Beneficiile uleiului de Jojoba pentru îngrijirea pielii sunt multe, datorită  elementelor din care este alcătuit. Uleiul de Jojoba are un procent ridicat de ceramide, substanţe care acoperă celulele pielii şi sunt responsabile pentru reglementarea hidratarii lor. Asta înseamnă că uleiul de Jojoba păstrează umede tesuturile pielii, pastrand astfel pielea mai elastica si mai rezistent la îmbătrânire.

De asemenea, este bogat în vitamina E, care este puternic în eliminarea radicalilor liberi, care sunt responsabile pentru imbatranirea pielii. Un alt ingredient este acid linoleic care ajută la regenerarea celulelor pielii. Bogate în minerale şi proteine, ulei de Jojoba hrăneşte pielea profund, înmoaie şi protejează împotriva oricărei deteriorări sau modificări externe.

Este usor de absorbit, non gras, creând un efect matasos si potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cele foarte sensibile. Se menţionează, de asemenea, ca reduce dimensiunea porilor.

Uleiul de Jojoba este un tratament eficient împotriva mătreții și a căderii părului, dar și pentru îndreptarea părului creț și rebel.

Produse Similare

Meniu