Sfaturi utile
0

Gelul de Magneziu – pentru relaxare si durere

Gelul de Magneziu pentru RELAXARE si DURERE

Magneziul este cel mai puternic mineral de relaxare dintre toate, fiind foarte eficient împotriva stresului si a durerilor acute. Magneziul are proprietăți analgezice dovedite, iar aplicarea gelului de magneziu ar putea ajuta la ameliorarea durerilor de spate, fie că sunt cauzate de traume sau de suprasolicitarea mușchilor,are beneficii excelente tuturor persoanelor  suprasolicitate.

Chiar și simptome pur fizice, după sport, culturism sau după perioade lungi de muncă sedentară (PC și telefon mobil!), o aplicație cu magneziu aduce în general rezultate pozitive rapide.

Reduce durerea cronică

Pe lângă efectele sale analgezice sau de calmare a durerii acute, magneziul ajută, de asemenea, la reducerea durerii cronice, abordând unele dintre cauzele sau factorii de risc subiacente. Multe boli cronice care provoacă dureri de spate au o asociere cu stresul. De exemplu, crizele de fibromialgie care provoacă durere larg răspândită și cronică sunt exacerbate cu expunerea la niveluri ridicate de stres. Tulburările de stres sunt, de asemenea, predominante la persoanele care suferă de dureri cronice de spate și sciatică. Cercetările arata că deficiența de magneziu poate avea un impact semnificativ asupra nivelurilor de stres și anxietate, agravând durerile de spate. În schimb, suplimentarea prin aplicare orală și transdermică poate reduce stresul și durerea cronică.

Se recomanda aplicarea Gelului de Magneziu Zechstein direct pe zonele dureroase și să-l masați. Majoritatea oamenilor experimentează o senzație plăcută de căldură și uneori și o (ușoară) senzație de furnicături pe piele.

Acest lucru poate apărea ca un proces natural de absorbție a magneziului și este complet inofensiv.Este uimitor  cât de repede se va atenua tensiunea și, cu o utilizare regulată, grupele musculare se vor relaxa din nou.

Dar nu numai mușchii beneficiază de această formă de utilizare regulată. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă umple întregul nivel de magneziu într-o perioadă scurtă de timp. În medie, au fost documentate rezultate de 9 ori mai rapide decât administrarea de tablete sau capsule!

Aplicarea transdermică a gelului de magneziu prin piele este încă o formă relativ necunoscută de furnizare a magneziului organismului. Studiile din întreaga lume, din SUA până în Marea Britanie si până în Australia, demonstrează de aproape 20 de ani eficacitatea extraordinară a acestei forme de aplicare transdermică.

Produsele noastre transdermice de magneziu (fulgi, ulei și gel) provin din Marea Zechstein uscată, deoarece sedimentele acesteia formează cea mai pură și de cea mai bună calitate sursă de clorură naturală de magneziu din lume.

Zechstein Inside iese clar pe primul loc în comparație cu clorura de magneziu obținută artificial sau magneziul din Marea Moartă și munții Himalaya! Nici un alt magneziu nu are acest nivel de puritate si nu atinge o astfel de biodisponibilitate optimă pentru oameni.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu