In spatele acestui “ noi” sau “ Echipa Crisnatur” stau doar “eu”. Numele meu este Gabriela Tas. In primul rand vreau sa va multumesc ca ati vizitat magazinul meu.

Facand cumparaturi din acest magazin, sustineti o mica afacere cu produse cosmetice naturale romanesti realizate manual, cu pasiune si incredere in darurile naturii.

Pasiunea mea pentru produsele naturale a inceput in 2001, cand intr-un moment de cumpana, in loc sa aleg sa urmez o profesie in domeniul tehnic , pentru care aveam pregatirea de inginer electro-mecanic, am ales sa pasesc in acesta minunata lume a plantelor, deschizand un magazin de produse naturiste. Era un domeniu necunoscut, dar in care asimilam cu multa usurinta foarte, foarte multe informatii despre plante, afectiuni si tratarea acestora cu ajutorul terapiilor si tratamentelor naturiste. Atunci am descoperit o multime de carti despre plante, mostenite de la bunicul din partea mamei. Bunicul cutreiera muntii Parang si Retezat si culegea plante medicinale pe care le usca pentru ceaiuri, facea tincturi si unguente. Eram fascinata de toate aceste minunati , de camaruta cu miros de plante uscate.

Pe parcursul anilor in care stateam in magazinul naturist, acumuland cunostintele despre plante, urmand si cursurile pentru asistent medical de farmacie, dar mai ales intuitiv recomandam clientilor suplimente , combinatii de plante si terapii care contribuiau la imbunatatirea starii de sanatate.

Cosmetice naturale handmade magazin online

Foarte multe probleme erau legate de piele. Având în vedere ca pielea noastră este cel mai mare organ al nostru,  trebuie să fim atenți la ceea ce absoarbe! Astfel am creat un unt de plaja 100% natural, care a fost si este apreciat de toate pesoanele care l-au folosit.

Am facut un curs de cosmetica naturista si astfel am continuat ca creez tot mai multe produse cosmetice naturale: Uleiuri vegetale, Uleiuri esentiale, Produse naturale pentru ten, Produse naturale pentru corp. Atunci când am întâlnit beneficiile uimitoare ale magneziului, am fost fascinata de acest mineral. Este într-adevăr „mineralul minune”.  Am decis atunci să încep sa dezvolt si sa fac cat mai cunoscuta terapia transdermala cu magneziu.  Este o terapie mai putin cunoscuta, extrem de simpla si cu foarte multe beneficii.

Astfel am descoperit magneziul de la marea Zechstein. Venind direct dintr-o mare antică situată la 1,6 km (1 milă) sub pămant, datand de 250 de milioane de ani și complet indepărtată de poluarea atmosferică, este cea mai pură sursă de magneziu de pe Pămant, prin certificare. Nu este doar un produs, ci o poveste unică și un dar al naturii. Textura magneziului transdermic este similară cu cea a unui ulei uscat.

Procesul unic de extracție Zechstein Inside® nu este niciodată incălzit sau rafinat și este imbuteliat in stare naturală brută, fără a fi necesară purificarea chimică, care este standardul industrial pentru clorura de magneziu. Totul ține de sursă. Din straturile unice de depozite minerale găsite sub Olanda, acest „aur alb”, așa cum il numesc in Olanda, este de cea mai inaltă calitate. Lăsăm natura să facă purificarea pentru noi peste 250 de milioane de ani, lăsand o stare brută, magneziu transdermic pur.

„Natural și Pur” sau chiar cuvantul „Zechstein” nu este o garanție fără logo-ul Zechstein Inside®. Straturile unice de clorură de magneziu pură din Marea Zchstein cristalizată de sub Țările de Jos sunt fără comparație.

Vă rog să nu ezitați să mă contactați pentru orice intrebari pe care le puteți avea cu privire la oricare dintre produsele mele. Sper să le iubți la fel de mult ca și mine!

Toate produsele cosmetice naturale sunt realizate manual în România doar din ingrediente 100% naturale, selecționate atent cu multă pasiune și dragoste.

Cadou surpriza la orice comanda achitata cu cardul! Si TRASNPORT GRATUIT la comenzi de peste 200 lei
+