Cremă pentru ten mixt / gras cu Macadamia, Jojoba și cactus 30ml
REDUCERE

Cremă pentru ten mixt / gras cu Macadamia, Jojoba și cactus 30ml

23,00RON 28,00RON

  • TVA inclus
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10
În Stoc
  • Producător: CrisNatur
  • Cod produs: CREMA_MACADAMIA_JOJOBA_CACTUS_30

Descriere

Noile creme cosmetice 100% naturale, originale prin conținutul lor de uleiuri de macadamia, argan și prețiosul ulei de cactus!

Crema pentru ten mixt / gras!

INGREDIENTE:

  • Apă distilată - Aqua
  • Ulei de macadamia (virgin) - macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
  • Ulei de Jojoba - Simmondsia chinensis seed oi
  • Unt de cacao - theobroma cacao seed butter
  • Ulei de cactus - opuntia ficus indica seed oil
  • Extract de castravete -  aqua, glycerin ^, cucumis sativus fruit extract *, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid
  • Niacinamidă - niacinamide
  • Extract de ceai verde -  aqua, glycerin^, camelia sinensis leaf extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid
  • Emulsifiant Olivem 1000 - cetearyl olivate, sorbitan olivate
  • Ulei esențial de Ciste Ladanifere - cistus ladaniferus oil
  • Vitamina E naturală - tocopherol
  • Conservat Cosgard - benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid

Uleiul de Macadamia este un ulei cu proprietăți fantastice regeneranative. Este bogat în acizi grași mono-nesaturați, conține acid Palmitoleic, precum și acizi grași Omega 3 și Omega 6, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acționează la nivel celular pentru refacerea integrității cutanate. Este un ulei cu o absorbție rapidă, hrănitor, calmant și o bună bază pentru felurite preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului. De asemenea este utilizat cu succes pentru a ajuta la vindecarea cicatricilor și arsurilor solare.

Uleiul de Macadamia este potrivit pentru toate tipurile de ten, cel mixt și gras poate beneficia de asemenea de virtuțile acestui ulei non-gras.

BENEFICII:

  • Benefic pentru pielea îmbătrânită, ridată, sensibilă.
  • Vergeturi, în special utilizat pentru a preveni apariția vergeturilor.
  • Cuperoză și probleme circulatorii, picioare grele.
  • Piele iritată, crăpată, aspră, agresată.
  • Îngrijirea buzelor.
  • Ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând absorbția în piele a principiilor active.
  • Protecția părului față de daunele factorilor de mediu.

Uleiul de Jojoba, cunoscut ca "Aurul deșertului" este de fapt o ceară lichidă, care poate fi folosită ca un hidratant excelent, deoarece nu este gras. Beneficiile uleiului de Jojoba pentru îngrijirea pielii sunt multe, datorita  elementelor din care este alcătuit. Uleiul de Jojoba are un procent ridicat de ceramide, substanțe care acoperă celulele pielii și sunt responsabile pentru reglementarea hidratării lor. Asta înseamnă că uleiul de Jojoba păstrează umede țesuturile pielii, păstrând astfel pielea mai elastică și mai rezistentă la îmbătrânire.

De asemenea, este bogat în vitamina E, care este puternică în eliminarea radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru îmbătrânirea pielii. Un alt ingredient este acidul linoleic care ajută la regenerarea celulelor pielii. Bogate în minerale și proteine, uleiul de Jojoba hrănește pielea profund, înmoaie și protejează împotriva oricărei deteriorări sau modificări externe.

Este ușor de absorbit, non-gras, creând un efect mătăsos și potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cele foarte sensibile. Se menționează, de asemenea, că reduce dimensiunea porilor.

Unt de cacao

  • Emolient, nutritiv și reparator.
  • Antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Regenerează filmul hidrolipidic al pielii.
  • Întărește bariera protectoare a pielii, prevenind deshidratarea.
  • Întârzie apariția ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.
  • Ajută la prevenirea formării vergeturilor și la menținerea elasticității pielii.
  • Contribuie la o bronzare naturală și uniformă.
  • Conferă pielii un aspect mătăsos și strălucitor.
  • Intensifică regenerarea și întărește rezistența pielii.

Uleiul de cactus este minunat pentru toate tipurile de piele, și în special pentru tenul matur. Este uimitor atât pentru persoanele care doresc să prevină semnele îmbătrânirii, cât și pentru cele la care aceste seme sunt deja vizibile. Veți simți efectele imediate: tenul este moale și luminos.

Acest ulei este extrem de bogat în acizi grași esențiali, Omega 6 și 9 și antioxidant natural vitamina E, de asemenea, bogat în aminoacizi, care stimulează producția de colagen. Și în cele din urmă, acesta conține vitamina K, care luminează cercurile întunecate de sub ochi și, de asemenea, produce elasticitatea pielii tale. Acest ulei conține mai mult tocoferol decât orice alt ulei disponibil în piața de îngrijire a tenului (aproape 150% mai mult tocoferol decât uleiul de Argan). Acesta este un adevărat elixir de frumusețe, strălucire și reducerea ridurilor.

Extract de castravete - bogat în vitamine și oligoelemente, este benefic pentru îngrijirea tenului mixt și gras în special, având proprietăți hidratante, astringente și de echilibrare a secreției de sebum. Conferă luminozitate și textură uniformă pielii.

Vitamina E - de origine vegetală 100%, este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-îmbătrânire, regenerator și protector.

Extract de ceai verde - un ingredient anti-îmbătrânire recunoscut, care previne apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, este un excepțional activ antioxidant, antiinflamator, antiradicalar, cu efect de îmbunătățire a fermității pielii.

Niacinamida - (vitamina B3) este benefică pentru pielea problematică, în caz de acnee, exces de sebum, roșeață, hiperpigmentare, inflamații. Întărește bariera naturală, îmbunătățește aspectul, hidratarea și tonusul pielii.

Olivem 1000 - derivat din ulei de măsline, este ideal pentru realizarea cremelor cu textură plăcută, penetrantă, cu o bună afinitate pentru piele. Favorizează hidratarea de lungă durată și absorbția progresivă a activelor în piele, fără senzație grasă.

Cosgard - asigură conservarea eficientă a unui spectru larg de preparate cosmetice: creme, loțiuni, tonere, geluri, produse de igienă. Este un conservant economic, ușor de folosit și aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio.

Uleiul esențial de Ciste Ladanifere - este o esență cu virtuți recunoscute în cosmetică, fiind un cicatrizant potent, astringent, cu acțiune de regenerare și fermitate pentru piele. Este folosit cu precădere pentru îngrijirea pielii îmbătrânite, a tenului gras sau acneic și a pielii deteriorate.

Opinii (0)

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie